Szolgáltatások

Teljeskörű Társadalombiztosítási és Bérszámfejtési szolgáltatás.

- Saját szoftverrel (KulcsSoft), bejelentés, kijelentés, bérszámfejtés, KSH adatszolgáltatás, bér-, adó-, és járulék számítás és utalásra előkészítés (utalási fájl generálás), statisztikai kimutatások, letiltások kezelése (rögzítés és adatszolgáltatás), munkaügyi nyilvántartás, béren kívüli juttatások nyilvántartása, elszámolása.

Humán kontrolling

- Toborzás
- Munkaerő kiválasztás
- Munkaerő fejlesztés
- Teljesítmény mérés
A legfontosabb feladat megtalálni a megfelelő munkaerőt és a legnehezebb megtartani a folyamatos lelkesedést . Ez egy nagyon összetett folyamat, melynek egymásra épülő pillérei egy egységet alkotva teremtenek stabil és hosszútávú kapcsolatot munkaadó és munkavállaló között. Sokan csak a toborzási folyamatokba fektetnek energiát, de az utókövetés, fejlesztés még ennél is fontosabb. 
Az emberi erőforrás működésének vizsgálata és annak ésszerű, hatékony felhasználása jelenti az egyéni és szervezeti célok megvalósulását!  

Üzletfejlesztés Pályázati támogatásokkal

- A cég megismerését követően, a fejlesztési elképzeléseket összevetjük a vállalkozás valós lehetőségeivel, majd megvizsgáljuk, hogy milyen pályázatokon indulhat. A pályázat figyelést és pályázatírást követően pályázatmenedzsmentre is lehetőség van. Mit jent ez? A megfelelő pályázat kiválasztását követően, a pályázat megírásra, majd beadásra kerül. Ezután megvárjuk a határidő végét. Az elbírálásra ezután kerül sor. Viszont a beadás és elbírálás között eltelhet egy vagy több hónap is. Ez azt eredményezi, hogy csatolt igazolásokat frissíteni kell (pl. 0-ás igazolás), vagy a pályázat tárgyaként beadott eszköz ára változik, így újabb árajánlatra van szükség. Ezek tetemes időráfordítással és precizitással járnak. Sokan itt adják fel és fújnak visszavonulót. Az én vállalkozás fejlesztési pályázatom beadása és folyósítása között eltelt 4 hónap. De egy több millió Forintos vissza nem térítendő támogatás nem ér meg ennyi munkát? A foglalkoztatási pályázat ezzel szemben 4 hét alatt lezajlott.

Lehetőségek:
- GINOP -, és TOP pályázatok
- EU-s pályázatok
- Telephelyfejlesztés, eszközbeszerzés, foglalkoztatás    

Takarítsunk meg kiadást és teremtsünk új bevételi forrást a gazdasági oldalon!